Gasslekkasjesøk

Hvorfor utføre gasslekkasjesøk? IR Vision utfører inspeksjoner for VOC og CO/CO2 gasslekkasjer og benytter seg eksklusivt av EyeCGas kameraer til dette formål.

EyeCGas kameraene produseres av OPGAL og er ATEX-sertifiserte, hvilket gjør dem til et utmerket valg for den petrokjemiske industrien både on- og offshore. Kameraene kan enkelt detektere selv de minste lekkasjer, før de utvikler seg og potensielt sett kan føre til skade på personell, materiell og nedstengning av anlegget.

Når en inspeksjon er ferdig utført, vil alle nye funn være merket med egen tag i felt. Det vil også bli overlevert en oversikt over alle funn, modul, tag.nr samt digitalbilde for lettere å kunne lokalisere lekkasjen i felt.

Størrelse på de aktuelle lekkasjene vil være angitt i denne oversikten. IR Vision har helt siden starten utført gasslekkasjesøk hos blant andre Equinor, Norske Shell, ConocoPhillips, AkerBP, Repsol, Lundin, Wintershall og Vår Energi. IR Vision er den eneste autoriserte forhandleren av OPGAL EyecGas VOC og CO/CO2 kameraer i Norge.

Hva du ser

Hva vi ser